Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

1ο Πανελλαδικό Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου – Αττική, 6 – 8 Απριλίου 2012


Συζητάμε δημοκρατικά, αποφασίζουμε ενωτικά


Το Ε.ΠΑ.Μ. Δράμας θα εκπροσωπηθεί στο συνέδριο 
του Μετώπου με δύο συνέδρους


Με τις συνελεύσεις των πυρήνων και των τομέων του Ε.ΠΑ.Μ. για την εκλογή των αντιπροσώπων τους στο συνέδριο του Μετώπου, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Απριλίου, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στην Αττική, ολοκληρώθηκε η προσυνεδριακή διαδικασία. Από το Ε.ΠΑ.Μ. Δράμας, εξελέγησαν ομόφωνα για το ιδρυτικό συνέδριο, δύο μέλη του πυρήνα μας.
Το Συνέδριο είναι πολιτικό όργανο που θα αποφασίσει για ζητήματα τακτικής με βάση τις πέντε ιδρυτικές αρχές του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, που παραμένουν ίδιες και απαράλλακτες και την μετωπική φυσιογνωμία μας.
Με στόχο να μεταβληθούμε γρήγορα σε μια παλλαϊκή μάχιμη οργάνωση, που θα έχει την δυνατότητα να διεμβολίσει την κεντρική πολιτική σκηνή, στο Συνέδριο θα τεθούν τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
Α) Ολοκλήρωση της διεργασίας και απόφαση για το Καταστατικό
Β) Η πολιτική των συμμαχιών του Μετώπου με άλλες δυνάμεις και κινήματα
Γ) Η στάση του ΕΠΑΜ απέναντι στις πρόωρες εκλογές
Στο Συνέδριο δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική φυσιογνωμία του ΕΠΑΜ αλλά θα επαναπροσδιορισθεί και θα επικαιροποιηθεί ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα, με τακτικές συμμαχιών και μετωπικών δράσεων, σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία για το λαϊκό κίνημα.
Το Πρώτο Συνέδριο του ΕΠΑΜ πρέπει να είναι ένα ιστορικό Συνέδριο και οι πολιτικές προσδοκίες από αυτό είναι μεγάλες. Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε μια πρόκληση πρωτόγνωρη στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά δεχόμαστε τέτοια επίθεση και απειλή. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει από την Ιδρυτική μας Συνδιάσκεψη, οι εξελίξεις τρέχουν. Το καθεστώς ημέρα με την ημέρα σκληραίνει την στάση του για να καθυποτάξει κάθε φωνή αντίστασης του Λαού μας από όπου κι αν προέρχεται. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ελάχιστος χρόνος για εφησυχασμό απέναντι στους τοκογλύφους και στο Μαύρο Μέτωπο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ. Δράμας
e-mail: epam.drama@gmail.com\
Τηλ. 6978206516

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου