Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη, στο ειρηνοδικείο.


Στο ειρηνοδικείο Ιλίου χθές, Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, 2014, περίπου 100 μέλη του Ενιαίου Συντονιστικού Ιλίου και απλοί πολίτες βρεθήκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για 10η εβδομάδα, ενώ, εν γνώση μας, δεν υπήρχε προγραμματισμένος πλειστηριασμός. Σημειωτέον, όμως, ότι πρίν δύο εβδομάδες εμφανίστηκε πλειστηριασμός που ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΒΑΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟΥ, και προσπάθησε να διεξαχθεί μέσω σωρείας παρατυπιών, συμπεριλαμβανομένου κύρηκα που αποκαλύφθηκε στο τέλος να είναι ο ΣΥΖΥΓΟΣ της ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ, εμείς, για άλλη μιά φορά δώσαμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι το μετερίζι του αγώνα μας δεν το εγκαταλείπουμε και παραδειγματίσαμε, για άλλη μιά φορά,την τοπική μας κοινωνία να ακολουθήσει την δράση μας.
Μαζί μας χθές, είχαμε την κα Μαίρη Ορφανού, την συμπολίτη μας που η εισπρακτική εταιρία των υιών Σιούφα, σε συνεργασία με την EUROBANK του αρχηλαμόγιου Λάτση, επιχείρησε, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα να εισέλθει στο σπίτι της ΒΙΑΙΩΣ, να αντικαταστήσει τις κλειδαριές και να την πετάξει στο δρόμο. Φυσικά, η αποτρόπαια αυτή πράξη απετράπη με την ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ/ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, και το βιντεάκι αυτής της αποτροπής έκανε το γύρο της Ελλάδας, κοινοποιώντας και καταγγέλοντας το έγκλημα της αρπαγής σπιτιών μας.
Η Κα Ορφανού μίλησε στούς παρευρισκόμενους, εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις της περίπτωσης της δίνοντας μας ολονών να καταλάβουμε ότι καμία ΝΟΜΟΤΥΠΙΑ δεν τηρείται πλέον στο υπο κατοχή ξένων και τραπεζικών συμφερόντων κράτος μας. Δέχτηκε πολλές ερωτήσεις απο τον κόσμο και αμέσως μετά πήρε το λόγο μέλος του Ενιαίου Συντονιστικού Ιλίου, όπου παρέθεσε ότι ενώ εδώ έχουμε αναπτύξει πλέγμα προστασίας για τα σπίτια μας, το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας, την οποία, το δοσίλογο καθεστώς, την ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ της 14, Ιανουαρίου, 2013, παρέδωσε στα χέρια των ξένων, μέσω ΦΕΚ 240/2012, παραχωρόντας την εθνική μας κυριαρχία ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ? Δυστυχώς, η ώρα είχε περάσει και η ανάγκη να εγκαταλείψουμε τον χώρο δεν άφησε το απαιτούμενο περιθώριο για ανάπτυξη της κουβέντας. Το αφήσαμε σε εκκρεμότητα και θα το θίξουμε πάλι την ερχόμενη εβδομάδα, καθότι χωρίς πατρίδα, δεν θα έχουμε ούτε σπίτια, εφόσον η παραχώρηση της κυριαρχίας δικαιολογεί ακόμα και την εκποίηση της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ.
Στο Ίλιον, και ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πλέον, συνεχίζουμε δυναμικά, ενωτικά και απερίσπαστα, ταγμένη σε μία κοινή υπόσχεση ότι δεν θα επιτρέψουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Πληροφορίες απο ειρηνοδικείο Αμαρουσίου αναφέρουν ότι σε άκουσμα συμβολαιογράφου για την δράση στο ειρηνοδικείο Ιλίου, είπε ότι "ΤΟ ΙΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ!!!" Αν όντως, αυτό αληθεύει, τους διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Κάνουμε ΟΤΙ περνάει απο το χέρι μας να γίνουμε το καύσιμο που θα κάνει την φωτιά που έχει ανάψει, ΠΥΡΚΑΓΙΑ που θα κάψει το υπάρχον καθεστώς της δοσίλογης κυβέρνησης, φέρνοντας επιτέλους την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!
Ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη, στο ειρηνοδικείο Ιλίου, στις 3.45 με 5.00 για να αποτρέψουμε προγραμματισμένο πλειστηριασμο σπιτιού συμπολίτη μας απο τράπεζα EUROBANK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου