Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τα ΟΧΙ μένουν στην ιστορία!



Τώρα αρχίζει ο πραγματικός αγώνας,  χθες απλά παρατάξαμε τις δυνάμεις μας απέναντι στο εχθρό, συγκεντρωμένες επιτέλους μετά από πολύ- πολύ καιρό  .
 Και ο ελληνικός λαός παρ’όλα τα κουσούρια του, τα απίστευτα ελαττώματα του, όταν τον πιέζεις, τον εκβιάζεις με τελεσίγραφα και τον φέρνεις προ τετελεσμένων, τότε το φιλότιμο κι η «συναίνεση» μεταβάλλεται σε αγανάκτηση, σε εθνεγερσία.
Κι αν σήμερα βροντοφώναξε ΟΧΙ το 60% -(με 40% αποχή και καμιά 400.000 ήδη στο εξωτερικό) δεν θέλει πολύ να φτάσει στην εθνική ενότητα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δεν θέλει πολύ να γίνει καθολική η ένωση (εξόν των γνωστών εξαιρέσεων-εφιαλτών ) και τότε εκτός από ΟΧΙ θα φωνάξει και ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, θα φωνάξει ΑΕΡΑ ,με όλο του το είναι ενισχυμένο πρωτίστως απ τό  χρέος προς τους προγόνους μας, αλλά κυρίως και με τα όνειρα των παιδιών μας.
Και ο αγώνας προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολος, καθότι έχουμε να παλέψουμε με πραγματικά θηρία που ο «πολιτισμός» τους το μόνο που γνωρίζει είναι να λεηλατεί και να καταστρέφει άλλους πολιτισμούς.
Φαντάζει το ίδιο ακατόρθωτος με το 21’, αλλά τα καταφέραμε, απέναντι σε όχι ΜΙΑ αυτοκρατορία, την οθωμανική, αλλά  σε πολλές, όλη την Ευρώπη.
Το ίδιο απραγματοποίητος και τότε στην πρώτη ναζιστική κατοχή. Όμως μια ακόμη φορά με τη δημιουργία του καλλίτερου αντιστασιακού κινήματος  της εποχής, τους κάτσαμε μια γροθιά στο αχόρταγο στομάχι τους.
Έτσι και σήμερα θα φέρουμε τα πάνω κάτω, είναι το χρέος μας, το μόνο χρέος μας, απέναντι όχι μόνο σε εμάς, αλλά απέναντι και στους υπόλοιπους ευρωπαίους πάνω απ’όλα, γιατί Ευρώπη είμαστε εμείς, κι όχι αυτοί οι παιδόφιλοι, κτηνοβάτες, πολεμοχαρείς, αλλά και σ’όλους τους υπόλοιπους υπόδουλους λαούς.
Κι  αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, ναι όντως είναι το εύκολο, άλλο είναι το δύσκολο.
Το δύσκολο είναι να υλοποιήσουμε  επιτέλους τα προστάγματα που εδώ και 200 χρόνια ( κι όχι μόνο)προσπαθεί αυτός ο τίμιος και αγωνιστής λαός να εφαρμόσει, αυτά που κρυφά ή φανερά, ανάλογα με την περίοδο κουβαλάμε ωσάν το  μεγαλύτερο κληροδότημα απτούς  αρχαίους μας προγόνους, μες στην καρδιά μας, και να τα εφαρμόσουμε για μια ακόμη φορά, στην καθημερινότητα μας.
Εθνική Ανεξαρτησία- Δημοκρατία

Γιαννόπουλος Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου