Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Και όλα αυτά τα ξεπουλημένα υπανθρωποειδή, της πολιτικής και τα παπαγαλάκια τους δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. «Η ώρα εκείνη δεν θα αργήσει…»

«περιβόητη Γενοκτονία» με το ειρωνικό όπως πάντα ύφος του ο Καραγιαννίδης.
Γνωστός για την μνησικακία του και την κομπλεξικότιτα του.
Δεν τίθεται θέμα, και σαφώς ήταν γενοκτονία, και μάλιστα πληρεί και τους 5 απτούς 5 όρους που καθορίζουν το πότε έχουμε γενοκτονία.
αφώς, αλλά δεν γίνεται να θέλουν να την αναγνωρίσουν όλοι αυτοί οι απάτριδες, διεθνιστές, που μάλιστα τα έχουν αρπάξει, άλλοι χοντρά κι άλλοι απλώς εξασφαλίζοντας την αργομισθία τους, την βουλευτική αποζημίωση, για να υποστηρίζουν τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης. Της ολιγάριθμης διεθνής οικονομικής ελίτ, των πολυεθνικών, των διεθνών τζογαδόρων τύπου Σόρρου. Όλων αυτών που τα αδίστακτα διαταραγμένα μυαλά τους οραματίζονται εδώ και χρόνια την πλήρη κατάργηση των κρατών και των συνόρων, που τους είναι εμπόδια. Την κατηγοριοποίηση όλης της ανθρωπότητας σε δυο πληθυσμιακές νομαδικές ομάδες. Απ την μια της οικονομικής ελίτ, και από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι, χωρίς πατρίδα, νομάδες, που θα μεταφέρονται απτό ένα μέρος στο άλλο, όπου υπάρχει ανάγκη εργασίας για ένα κομμάτι ψωμί, σε συνθήκες δουλείας. Μιας οικονομικής ελίτ, που σήμερα πια το 1% κατέχει πλούτο όσο το υπόλοιπο 99%. Μιας ελίτ που τα αρρωστημένα τους μυαλά θέλουν συνεχώς να αβγατίζουν τα πλούτη τους. Και τα κράτη τους είναι εμπόδιο, καθότι μόνο σε οργανωμένες κοινωνίες- κράτη μπορεί ένας λαός να απαιτήσει την αυτοδιάθεση του, στο δικό του οικόπεδο με δημοκρατία, σύνταγμα, ευημερία και ισότητα. Μόνο τα κράτη μπορούν να προσφέρουν αυτά τα οφέλη.
«Εργάτης που δεν έχει πατρίδα δεν είναι εργάτης, παρά δούλος» (εσκεμμένα δεν θα αναφέρω ποιανού ρήση είναι αυτή, μπας και ανοίξει κανένα βιβλίο να ξεστραβωθεί ο αμόρφωτος Καραγιαννίδης). Και επίσης τα κράτη χρήζουν ασυλίας έναντι οποιοδήποτε τα επιβουλεύονται, έχουν το δικαίωμα της κυριαρχίας, έχουν ασυλία στα περιουσιακά τους στοιχεία. Διαγράφουν και χρέη ως πράξη κυριαρχίας,, τα γνωστά χρέη που θα διέγραφε ο Αλέξης!
Όταν σήμερα απεμπολήσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία, άρα και του Δικαιώματος ως Κυριάρχου Κράτους στην Ασυλία του Δημοσίου Πλούτου μας, χάρη στον Γιωργάκη, και χάρη στον συμφοιτητή Αντωνάκη, πως θα είναι υπέρ των κρατών και των αγώνων που έδωσαν υπέρ της πατρίδας τους οι λαοί τους ;
Πως αλλιώς όταν το μεγαλύτερο τσογλάνι της πολιτικής ο Αλέξης, απεμπόλησε και την Κρατική μας οντότητα χώνοντας ακόμα πιο βαθειά στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης(ΕΜΣ);
Πως αλλιώς όταν ήδη δρομολογήθηκε κι η ένταξη μας στην Παγκόσμια Τράπεζα; Μετά την υποσαχάρια Αφρική, τώρα και στο Ελλάντα.
Ομοβροντία από παντού, ΔΝΤ, ΕΜΣ, Π.Τ.
Πως μπορούν να αναγνωρίσουν τις γενοκτονίες όταν θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα κράτη, τους λαούς, την εθνική υπόσταση;
Πώς να παραδεχτούν το αυτονόητο, όταν θα πρέπει να αναγνωρίσουν και την σημερινή γενοκτονία που υφιστάμεθα μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο της Νέας μας Κατοχής, του 4ου Ράιχ, του «πολιτισμού» της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Ενός πολιτισμού που επιτρέπει να πνίγονται μανάδες και παιδιά στο Αιγαίο, σήμερα το 2015, πάνω από 3000 άτομα φέτος! Ποιο πολιτισμό και ένωση τον @@@@ μέσα και σύμφωνα με τον Αλέξη φταίει το Αιγαίο!!!!!!
Εδώ δεν αναγνωρίζουν την άλλη γενοκτονία που υποστήκαμε απτήν πρώτη κατοχή του 3ου Ράιχ
Και σύμφωνα με τον μορφωμένο της «αριστερής» τάξης Καραγιαννίδη, η γενοκτονία είναι περιβόητη, καθότι όλοι αυτοί μας λέει σύμφωνα με την μορφή τον Αδοσίδη δεν ήταν παρά ένα τσούρμο μεμψίμοιρων, απείθαρχων και άπραγων, οπότε ποιος τους χεζ…, σφάξτους, πια γενοκτονία και πράσινα άλογα, μάλλον ροζ, ροζουλί, να είμαστε και μέσα στην μόδα της «αριστερής» εποχής.
Ποια καταστροφή της Σμύρνης, ας πούμε ένα άλλο «αριστερό» παράδειγμα ιστορικής άθλιας διαστρέβλωσης, συνωστισμός ήταν.
Πια παλιγγενεσία, ξυπόλητοι κλέφτες ήταν.
Ποια εθνική αντίσταση, ρεμπεσκέδες συμμορίτες ήταν, πια αντίσταση στους Ιταλούς, που σύμφωνα με ένα ακόμη «αριστερό» της πτέρυγας του Καραγιαννίδη ιστροριοκάφρου Νάσου Θεοδωρίδη, πια αντίσταση και ΟΧΙ, ξενοφοβικοί ήταν οι Έλληνες γι’αυτό αντιστάθηκαν, ξενόφοβοι στους Ιταλούς!
Τρελοί είναι να μην θέλουν να αμαυρώσουν την ιστορία και τους πατριωτικούς αγώνες κάθε λαού, τους αγώνες υπέρ της ελευθερία, της δημοκρατίας, και της ισότητας, τρελοί είναι πως αλλιώς θα καταντήσουμε σιωπηλά ανθρωποειδή χωρίς καμιά συνείδηση, δούλοι στις ορέξεις της διεθνής ολιγαρχίας, ιδίως σήμερα που έχει δείξει πόσο ισχυρή είναι και βρίσκεται στην τελική ευθεία της εδραίωσης της τής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Της Νέας Τάξης, «που τα πράγματα είμαστε εμείς» και όλοι αυτοί πλέον έχουν ταχτεί υπέρ αυτής, αργυρώνητοι, γλυφτοκώλιδες, απάτριδες και δωσίλογοι.
Και καθότι ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και παρότι σήμερα ζούμε την αγωνιώδης προσπάθεια, της εδραίωσης αυτής της νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας, απτή μια, δεν βρίσκεται και μακριά, σχεδόν παράλληλα και η εκκωφαντική πτώση της σαν άλλη ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
Ιδίως στην χώρα μας δεν απέχουμε και πολύ. Δεν απέχει πολύ εκείνη η ευλογημένη ώρα της αφύπνισης και της αναγέννησης, που λαός αν και προδομένος από την μεγαλύτερη απάτη – καταστροφή της χώρας μας, τον ΣΥΡΙΖΑ, που από τον 11’ τον εμπαίζει με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε να κάνει πολιτικός φορέας, που τον κράτησε σε αδράνεια, το μεγαλύτερο ανάχωμα, όταν από πίσω μας περνούσαν όλα αυτά τα καταστροφικά μέτρα, οι αλυσίδες μας, και εκεί που ήταν αδύνατο να συνεχίσει η Νεοφιλελεύθερη Δεξιά, ήρθε να μας δώσει την χαριστική βολή, θα ανακάμψει και θα διεκδικήσει σύσσωμος το οικόπεδο του πίσω, την πατρίδα του και με αυτοδιαχείριση, επιτέλους, να ιδρύσει δημοκρατία.
Και όλα αυτά τα ξεπουλημένα υπανθρωποειδή, της πολιτικής και τα παπαγαλάκια τους δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
«Η ώρα εκείνη δεν θα αργήσει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου