Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού "ΟΧΙ" στο νομό Δράμας


Ο τομέας Δράμας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, στηρίζει ολόψυχα τους συναγωνιστές μας που είναι υποψήφιοι βουλευτές στον ενωτικό αντικατοχικό συνδυασμό του “ΟΧΙ” στο νομό Δράμας. Το Ε.ΠΑ.Μ. από την ίδρυση του τον Ιούλιο του 2011, παλεύει για τη δημιουργιά μιας ευρείας κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας, πέρα και πάνω από ιδεολογικούς διαχωρισμού, με στόχο την ανατροπή των μνημονίων και τη σωτηρία της πατρίδας μας. Τα βασικά προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. είναι τα εξής:
  1. Μη αναγνώριση του χρέους, με βάση το διεθνές δίκαιο, άμεση παύση πληρωμών προς τους δανειστές εδώ και τώρα.
  2. Ανατροπή οικοδομήματος συμφωνιών, δεσμεύσεων, παρεμβάσεων και μέτρων που πάρθηκαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου.
  3. Αναθεώρηση των σχέσεων με την Ε.Ε., με πρώτο βήμα την έξοδο από το Ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος που να εκφράζει την δυναμική μιας νέας οικονομικής πορείας της χώρας, προς όφελος του λαού
  4. Τιμωρία των υπευθύνων. Το Ε.ΠΑ.Μ. θα επιδιώξει να καθίσει στο εδώλιο το σύνολο των φυσικών και νομικών προσώπων (κόμματα και επιχειρηματικά κυκλώματα) που συμμετείχαν στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και περιουσίας. Στόχος να δημευθούν άμεσα και υπέρ του δημοσίου το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων που είχαν ανάμιξη στη διασπάθιση του εθνικού πλούτου.
  5. Το Ε.ΠΑ.Μ. προτείνει στο λαό μια συνολική πολιτειακή αλλαγή μέσα από την εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης διευρυμένης αυθεντικής εκπροσώπησης του ίδιου του λαούμε μοναδικό αντικέιμενο τη σύνταξη ενός νέου Δημοκρατικού Συντάγματος. Οικοδόμηση ενός συστήματος διακυβέρνησης με αιρετότητα, δεσμευτική εντολή, διαρκή έλεγχο, συνεχή και υποχρεωτική λογοδοσία, ανακλητότητα, περιορισμένη θητεία και εναλλαγή εκ περιτροπής.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου στηρίζουμε Ε.ΠΑ.Μ., ψηφίζουμε “ΟΧΙ”.
Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών του Ε.ΠΑ.Μ. στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΟΧΙ” στο νομό Δράμας:

Αποστολίδης Στυλιανός του Δημητρίου

Κατάγομαι από την Δράμα, σπούδασα στο ΤΕΙ Λάρισας, στη Γεωπονική Σχολή, στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής.
Ζω και εργάζομαι, δυστυχώς, στην Αθήνα, ασκώντας το επάγγελμα του Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Οχημάτων, ιδιότητα την οποία απέκτησα μετά το τέλος των σπουδών μου και της στρατιωτικής μου θητείας. Όπως πολλοί συγγενείς και φίλοι θα γνωρίζουν, επισκέφτομαι την Δράμα πάρα πολλές φορές στη διάρκεια
του έτους, διατηρώντας με αυτήν ιδιαίτερες σχέσεις. Όνειρο και επιθυμία μου, ήταν και είναι, να επιστρέψω στην Δραμα, να ασκήσω εκεί το επάγγελμά μου, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπουν οι παρούσες οικονομικές συνθήκες.
Σχετικα με το Ε.Πα.Μ. Και την ενασχόληση του με την πολιτική:

“Πιστεύω οτι η επίτευξη των στόχων του (πράγμα που απαιτεί τη συμβολή όλων μας) θα δώσει στο λαό τις απαραίτητες και θεμελιώδεις βάσεις για μια κοινωνική-οικονομική ανάπτυξη, η οποάα είναι απαραίτητη και για την επίτευξη των στόχων, των προσδοκιών και των ονείρων του καθένα απο εμάς, αλλα και των επόμενων γενεών". 


Σελαλμαζίδης Γεώργιος του Σάββα

Γεννήθηκα στη Δράμα το 1961. Είμαι απόστρατος αξιωματικός, πρόεδρος του Συλλόγου Οροπεδιωτών Δράμας και μέλος του Συλλόγου “Άμπελο και Οίνος της Ηδωνίδας γης”. Έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Για την ενασχόληση του με την πολιτική:
Ονειρεύομαι μια πολιτεία ελεύθερη, δημοκρατική, χωρίς βία, με κέντρο τον άνθρωπο. Ονειρεύομαι ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά.”
«Μην καταδέχεσαι να ρωτάς :Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου