Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ελλάς Ελλήνων Ληστοσυμμοριτών

Έρχεται η ανάπτυξη, των χημικών, της πλήρης καταπάτησης κάθε έννοιες δικαίου, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τα ΜΑΤ στα σχολεία...
Η ανάπτυξη της ανεργίας, των φόρων, της δήμευσης περιουσίας.
Η ανάπτυξη της ανεργίας και της μετανάστευσης.
Η ανάπτυξη των…. νεκροταφείων.

Αν κατάλαβα καλά εσύ θεωρείς ότι αυτοί(οι κυβερνόντες) είναι οι εκπρόσωποι σου, σε μια υποτίθεται Δημοκρατία Αντιπροσωπευτική.
Τώρα τα περί αντιπροσωπευτικής, προεδρικής κ.ο.κ. είναι πέη Blue, καθότι μια είναι η Δημοκρατία, αυτή που πηγάζει απτον λαό για τον λαό και με το λαό στη εξουσία, τα υπόλοιπα, απλά τρικ των επικυρίαρχων επί της ταλαίπωρης γαίας.

Αλλά τέλος πάντων, ακόμα κι έτσι, γιατί αυτοί νομίζουν το αντίθετο;
Διότι δεν μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους αντιπροσώπους μας, υπάλληλους μας δηλαδή, και να στέλνουν τα ΜΑΤ και να τρομοκρατούν ένα ολόκληρο χωριό.
Δεν γίνεται κάθε φορά που βγαίνεις να φωνάξεις για το δίκιο σου στο Σύνταγμα να ξαναπερνάς εξεταστική στην Χημεία.

Και μην μου ισχυριστεί κανείς περί νόμιμης κυβέρνησης και πλειοψηφίας, διότι δεν αντέχω άλλο τους ανόητους ή καλλίτερα τους «το παίζω ανόητος».
Πως είναι πλειοψηφία με το 40% να απείχε απτις πρόσφατες εκλογές.
Άρα ένα 60% μόνο εψήφισε και σίγουρα ένα ποσοστό κόμματα εκτός του μπου…. (μπιπ), Βουλής. Και από αυτά περί που μόνο τα μισά αφορούν τα κόμματα της τρικυμίας που μας κυβερνά. Άρα ποια πλειοψηφία;
Και τα περί νομιμότητας, από πού και ως που, ποιος νόμος νομιμοποιεί ένα ασύστολα ψεύτη, διότι άλλα υποσχέθηκαν τον λαό κι τα ακριβώς αντίθετα κάνουν.

Απλά, επί δεκαετίες σε κυβερνά μια κομματική ΧΟΥΝΤΑ, με μια μάσκα τόση δα με το συμπάθιο, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Παρ'το χαμπάρι, διότι όπου να’ναι, αν δεν τους κάνεις ως δούλος, θα σε θάψουν ζωντανό.

Αν δεν αποφασίσεις να αναλάβεις τις ευθύνες και τις τύχες της ζωής σου, αυτή ήδη στην ξεπουλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου