Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Καζάκης στο Αμφιθέατρο Δραμηνών(Διοικητήριο). Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 .




Η μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα –
Οι πρώτες 100 ημέρες κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου
Εκστρατεία ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα
 Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο προχώρησε στην εκπόνηση λεπτομερούς
 Προγράμματος μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου  και το παρουσιάζει:

στις 19 Μαρτίου στη Δράμα, στο Αμφιθέατρο Διοικητηρίου στις 19.00 μ.μ.
με ομιλητή το Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ Δημήτρη Καζάκη

Για μια ακόμα φορά το Ε.Πα.Μ. πρωτοπορεί. Απέναντι στα ιλουστρασιόν προγράμματα - ευχολόγια των άλλων, επεξεργασμένα από στρατιές επαγγελματιών επικοινωνιολόγων, που επί της ουσίας δεν δεσμεύουν κανέναν και για τίποτα, εμείς αντιπαραθέτουμε τη δική μας πολιτικά άρτια και επιστημονικά τεκμηριωμένη -και γι’ αυτό απολύτως δεσμευτική- πρότασή μας, για το πώς θα περάσουμε σε Εθνικό Κρατικό νόμισμα. 
Επεξεργασμένη σε βάθος, σε απόλυτη συνέπεια των ιδρυτικών αρχών του Μετώπου, δεν μένει στην ανάλυση του τι συμβαίνει και τι προτείνει για να αλλάξουν τα πράγματα σε μια αληθινά προοδευτική κατεύθυνση για την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, αλλά συνθέτει λεπτομερώς και βήμα το βήμα το πώς! Επειδή υπάρχει η λύση και είναι η μοναδική.
Ας είμαστε όλες και όλοι εκεί! Με τα ερωτηματικά, τις όποιες ενστάσεις και διαφορετικές ακόμα απόψεις μας. Επιτέλους να συζητήσουμε και την "άλλη" άποψη, που αντικειμενικά θέτει τα μεγάλα  ερωτήματα:
Είναι δυνατόν να μιλάμε για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία μέσα στην ευρωζώνη, χωρίς δηλαδή να μπορούμε να χαράξουμε εθνική νομισματική πολιτική;     
Μπορούμε να τα βάλουμε με την παγκόσμια αγορά, με τις πολυεθνικές, με το ΔΝΤ,  την Παγκόσμια Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2014
Ε.Πα.Μ. Δράμας
(http://epam-drama.blogspot.gr)
(e-mail: epam.drama@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου