Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Δράμας, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του, στους νέους απολυμένους Δημοτικούς Υπαλλήλους και Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, που θυσιάζονται στο βωμό του μνημονίου και της παραμονής της χώρας στο Ευρώ. Ομάδες εργαζομένων στο δημόσιο, όταν βολεύει ο αριθμός προς απόλυση, στοχοποιούνται ως άχρηστοι, βολεμένοι και διεφθαρμένοι, προκειμένου να προκληθεί κοινωνική κατακραυγή από τους υπολοίπους και να μην υπάρξει λαϊκός ξεσηκωμός και πολιτικό κόστος.
Η λαίλαπα των απολύσεων και της ανεργίας που απειλεί σταδιακά σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων, είναι η προϋπόθεση των ψευτοδόσεων που μας συντηρούν στην εντατική του Ευρώ. Το ΔΝΤ, η ΕΕ και οι εγχώριοι μειοψηφούντες πολιτικοί, με τεχνάσματα συνεργασιών, συνεχίζουν να κυβερνούν με αντισυνταγματικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζών και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων. Καταλύουν κάθε δημοκρατικό θεσμό και καταπατούν όλα τα δικαιώματα των πολιτών στην εργασία, την υγεία, την παιδεία, ιδιωτικοποιώντας και στην πράξη καταργώντας την ελεύθερη πρόσβαση σε κοινωνικές δομές του κράτους.
Μοναδική λύση για να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία της οικονομίας, είναι η μονομερής Διαγραφή του χρέους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και η επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα, που θα δώσει ρευστότητα στην οικονομία και αυτοδύναμη ανάπτυξη, χωρίς να υπόκειται στον έλεγχο και τον εκβιασμό της ΕΕ. Αντιμνημονιακές πολιτικές που στηρίζονται σε φρούδες ελπίδες ‘’επαναδιαπραγματεύσεων’’ και ‘’φιλάνθρωπα’’ αισθήματα των εκπροσώπων της ΕΕ και των τραπεζών, θυμίζουν αντιμνημονιακές κορώνες της σημερινής κυβέρνησης και οδηγούν σε αδιέξοδο.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο της επικείμενης καταστροφής για όλους και να συμμετέχουν ενεργά στους αγώνες των υπό απόλυση συμπολιτών μας, με στόχο την Ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μέσω Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και την απελευθέρωση της χώρας από τους τοκογλύφους του Ευρώ. 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου