Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Έλεγχοι στα δημόσια νοσοκομεία από ιδιωτικές εταιρείες.

Πριν επικροτήσεις για ακόμη μία φορά άθλιε Ελληνάκο, μικρόνοα και παπαγάλε του Μπομπολιστάν, την ιδιωτική πρωτοβουλία και το πόσο καλά κάνει τη δουλειά της όταν το δημόσιο υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί καθόλου, αναρωτήσου μόνο ΠΟΣΑ λεφτά θα παίρνουν οι εταιρίες αυτές (κάτι που δε σου λένε), και ΠΟΙΟΣ θα τους πληρώνει (εσύ ηλίθιε από τη φορολογία σου).
Το ότι το δημόσιο δεν μπορεί να κάνει ελέγχους, δεν είναι γιατί είναι ανίκανο από τη φύση του, αλλά γιατί ο τάδε ή ο δείνα δημόσιος ελεγκτής δεν είναι στη θέση αυτή αξιοκρατικά και επειδή γνωρίζει το αντικείμενο και θέλει να προσφέρει, αλλά χώθηκε στη θέση αυτή από ένα βουλευτή ή υπουργό του οποίου την κατουρημένη ποδιά φίλησες ΕΣΥ, γιατί ο υπάλληλος αυτός είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί, ανίψι ή δεν ξέρω τι άλλο και έπρεπε να βολευτεί.
Εσύ λοιπόν, ανεγκέφαλε με την συμμετοχή σου ή την ανοχή σου, συνέβαλλες όλα αυτά τα χρόνια στην πλήρη απαξίωση οποιουδήποτε δημόσιου αγαθού που επιχειρήθηκε από τους δωτούς κυβερνήτες αυτού του τόπου, προκειμένου να το ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ στο ιδιωτικό ΚΕΡΔΟΣ και στην ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, αποκομίζοντας κι αυτοί με τη σειρά τους τη μίζα που τους αναλογεί.
Την επόμενη λοιπόν φορά πριν εκστομίσεις την παπαριά σου ή πριν αραδιάσεις όλες αυτές τις αρλούμπες που έχεις αποστηθίσει, σκέψου λίγο (βέβαια στο μέτρο του δυνατού, μη ζητάω κι εγώ θαύματα), και προπάντων ΜΗ μου ξανακουνήσεις επιδεικτικά το δάχτυλο, γιατι την επόμενη φορά ΘΑ ΣΤΟ ΔΑΓΚΩΣΩ. Να εξηγούμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου