Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ραντεβού την Τετάρτη στο Λαύριο!




Αγαπητές συναγωνίστριες και συναγωνιστές

Το παρακάτω μήνυμα κοινοποιήθηκε στο Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ από συναγωνίστρια. Το παραθέτω αυτούσιο …

«… δυο κυρίες, θερμές φίλες του ΕΠΑΜ,  μας παρακαλούν να τις βοηθήσουμε.
Πρόκειται για εταιρικό δάνειο τριών οφειλετριών, εταίρων σε Ο.Ε,  που πτώχευσε λόγω κρίσης  και κατασχέθηκε η προσωπική τους περιουσία. 
Πέρυσι σε πλειστηριασμό έχασε την α' της κατοικία η μία εκ των τριών εταίρων και την Τετάρτη στις 4/3/2015 πλειστηριάζονται οι 2 πρώτες κατοικίες των υπολοίπων δύο,  μητέρας και κόρης.  

Το παραπάνω γεγονός, ελέγξαμε με την Ευαγγελία και πήραμε τα σχετικά στοιχεία ως και το ιστορικό τους.

Παρακαλούμε λοιπόν η Ευαγγελία και εγώ, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε ανάσα στις 2 κυρίες…»

Για να γίνει πιο σαφές, μία μάνα και οι δύο κόρες της είχαν λάβει δάνειο από την Eurobank (για επιχείρηση) με εγγύηση η κάθε μία το σπίτι της. Λόγω κρίσης η επιχείρηση δεν πήγε καλά (πτώχευσε) με αποτέλεσμα η μία κόρη να έχει ήδη χάσει το σπίτι της πέρυσι (α’ κατοικία) και την ερχόμενη Τετάρτη 4/3/2015 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου να πλειστηριάζονται (από την Eurobank) οι α’ κατοικίες της μάνας και της έταιρης κόρης!

Ζητούν τη βοήθειά μας για μια ανάσα (όπως οι ίδιες αναφέρουν). Δεν πρέπει κανείς ΕΠΑΜίτης και καμία ΕΠΑΜίτισα να λείψουν από το Ειρηνοδικείο Λαυρίου. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη!

Παίρνουμε μαζί στο αυτοκίνητό μας άλλους τρείς, βάζουμε ρεφενέ τη βενζίνη και την Τετάρτη 4/3/2015 στις 3:30μμ είμαστε ΟΛΟΙ στο Ειρηνοδικείο του Λαυρίου (γωνία Γλαντζή και Κακκαβά στο Λαύριο)

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα και πολύ περισσότερο στις τράπεζες να ρυθμίζουν τη ζωή μας. Αρκετά θύματα και πληγές μετρήσαμε ως λαός και ως χώρα! Φτάνει πια! Ως εδώ! Ραντεβού την Τετάρτη στο Λαύριο!

Το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ
27/2/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου