Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Είσαι ηλίθιος; Απόδειξέ το. 46ώρες-45-44.............

της Ειρήνης Μαρούπα
Σου λένε ότι η κάλπη θα ανοίξει στις 20 Σεπτέμβρη για να ψηφίσεις ΕΣΥ. Σου λένε πως ψηφίζεις για το ΠΟΙΟΣ θα σε κυβερνήσει. Σου λένε ποιός είναι πιο ψηλός, πιο όμορφος, πιο, γλυκός, πιο αριστερός, πιο πατριώτης, πιο ΚΑΛΟΣ, θα λεγα πιο καλύτερος αν δεν κινδύνευα να χαρακτηριστώ αγράμματη, ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
Δεν αποφασίζεις για την ζωή σου, για τα παιδιά σου, για την πατρίδα σου, αν θέλεις να αναπνεύσεις δηλαδή, γιατί η Ευρώπη το απαγορεύει, αν θέλεις την αθρόα έλευση προσφύγων γιατί η χώρα σου δεν έχει σύνορα, αφού η θάλασσα δεν έχει σύνορα, αν θέλεις τα παιδιά σου μετανάστες, αγράμματα, αν θέλεις δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας, δεν αποφασίζεις ΕΣΥ,
ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ, ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΣΥ, ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΤΑΙ  ΚΑΙ...
ΧΤΥΠΑΕΙ 7 ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!! ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ!
Αυτά σου λένε τα κανάλια τους, ναι αγαπημένε μου Έλληνα, τα κανάλια και των συριζα ανελ, και του πασοκ, νδ, και του βουρκου, ναι όλοι ένα, δεν σ αφήνουν να ξεχωρίσεις ποτέ, την αλήθεια από το ψέμα, την μπούρδα από το σημαντικό. Και σου τα λέω εγώ λοιπόν αν δεν τα βρήκες ως τώρα μόνος σου τα σημαντικά, τις αλήθειες, για να μην πας πάλι στην κάλπη να τους αποδείξεις πόσο καλά κάνουν την δουλειά τους, στο σχολείο, στην δουλειά σου, στην τηλεόραση, όταν σκόπευαν και τελικά κατάφεραν; να σε κάνουν ηλίθιο!
BBC σήμερα το πρωί.
Πρώτο θέμα: Η πρόεδρος της FED κα. Janet YELLEN ανακοίνωσε μηδενικά, ΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. Η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε συνεχή ανάκαμψη ανάπτυξη τα 3 τελευταία χρόνια, και όλοι ανέμεναν ότι θα αυξάνονταν σημαντικά τα επιτόκια δανεισμού, μάλιστα για τον λόγο αυτό οι υποθήκες, αυτές που έριξαν ,καθότι υπερτιμημένες,την αμερικανική οικονομία διά του δούρειου ίππου leeman brothers στα τάρταρα το 2008, αυξήθηκαν σημαντικά τον προηγούμενο μήνα!
Μην φεύγεις ανόητε έλληνα! Μην σταματάς το διάβασμα εσένα αφορά αυτό που σου λέω!
Η κα YELLEN λοιπόν ανακοίνωσε ότι επιβάλλεται να συνεχιστούν τα μηδενικά επιτόκια επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Λόγω της highetened uncertainty abroad, ΥΨΗΛΟΤΑΤΑΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Με ψήφους 16 προς 1 Έτσι το είπε. Απλά.
Αν πάλι δεν κατάλαβες ανησυχώ για σένα αγαπητέ αναγνώστη, γιατί με την δική σου ψήφο θα επηρεάσεις και την δική μου ζωή, και των δικών μου παιδιών, και της πατρίδας μου που ποτέ δεν πεθαίνει γι αυτό με πιο συστηματικό τρόπο κι από πολλές πλευρές την πυροβολούν, κι εγώ έχω καταλάβει.
Θα ξυπνήσεις κι εσύ όμως. Δεν μπορεί. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα, και πρέπει να ξυπνήσεις εσύ και να ξυπνήσεις και τους τριγύρω σου στις επόμενες 48 ώρες!
2ο θέμα στο BBC οι ελληνικές εκλογές. ΝΑΙ, αμέσως μετά τη  ανακοίνωση της FED, της ιδιωτικής εταιρίας δηλαδή στην οποία έχει εκχωρήσει το αμερικανικό κογκρέσο το εκδοτικό του προνόμιο, το συνταγματικά κατοχυρωμένο!! Και έτσι κατάφερε να δανείζεται!!!! Η Αμερική τα δικά της λεφτά, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Όχι δεν το είπανε επίσημα ότι οι ελληνικές εκλογές, η δική σου ψήφος μαζί με την δική μου απειλούν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, απλώς μετά την υψηλότατη ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ κας YELLEN σου λένε για την κρισιμότητα των ελληνικών εκλογών.
Μαζί το ΒΒC, αναφέρει ότι το greek bail out, η βοήθεια δηλαδή, για το χρέος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΒC ότι είναι δύνατον να ξεχρεωθεί, ναι το χρέος που σου έλεγαν οι άθλιοι ότι θα διαγράψουν, ότι δεν είναι βιώσιμο, κι έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους να το ξεπληρώσουν και τα τετρασσέγγονά σου δούλοι στην αποικία της Ελλάδας, απαιτεί 3 όρους. Η αρίθμηση δεν είναι δική μου είναι του BBC.
1. Περικοπές δημοσίων δαπανών για τα επόμενα 3 + χρόνια. Με απλά λόγια. Νοσοκομεία, σχολεία, δήμους, επιδόματα, ξεχάστε τα. Διαγράψτε τα από το μυαλό σας σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Επίσης και κανένα δημόσιο έργο.
2. Ιδιωτικοποίηση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Δεν χρειάζεται να σου θυμίσω ότι εκτός από ολόκληρη την δημόσια περιουσία που ενέταξαν στο ΤΑΙΠΕΔ τον Απρίλιο, και το ψήφισαν όλοι και όλες πλην ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εντάχθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΞΙΑΣ 1,7 ΤΡΙΣ. Όλα αυτά αντί 50 δις!!!!!
3. 40 νόμους για τις τράπεζες και το εμπόριο. Περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Δηλαδή κατάργησή τους όπως πάμε...
Ναι αυτές τις 3 προϋποθέσεις παρουσίασε το ΒΒC, ως όρους για να συνεχιστεί η "βοήθεια" προς την χώρα μας. Και ότι αυτό αποφασίζεις ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Πρόσεχε τους φίλους σου γιατί τους εχθρούς σου τους ξέρεις λέω εγώ, όπωε μου μαθε η μάνα μου.
Διαβασέ το όλο σήμερα. ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ.
 Κι αναρωτιέσαι μα υπάρχει επιλογή; δανειστήκαμε, χρωστάμε, δεν υπάρχει εναλλακτική, η δραχμή είναι καταστροφή, όλα όσα πιπίλισαν το μυαλό σου χρόνια τώρα, τα κανάλια τους, στην διαδικασία ηλιθιοποίησής σου.
ΘΑ ΕΚΠΑΛΓΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΕΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
Δεν θα αναλύσω εδώ, ότι το χρέος είναι παράνομο, το έχεις καταλάβει μόνος σου ότι φτιάχτηκε για να σου πάρουν την περιουσία, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΤΖΑΜΠΑ. Δεν θα αναλύσω επίσης το θέμα του εθνικού νομίσματος με έξοδο από την ΕΕ, γιατί το ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΜΑΤΩΣΕΣ, ΕΚΛΑΨΕΣ, ΜΑΣΤΙΓΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ Ή ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΥΡΙΟ, ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΩΚΠΗΣΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Το προσπάθησες
Το πολέμησες
Το θέλησες
Να εξυγιανθείς όπως σου είπανε. Να μεταρρυθμιστείς όπως σε διατάξανε. Να αφαιμαχθείς, όπως σου επιβάλλανε. Για να γίνεις καλός και να αξίζεις το ευρώ! Και ποτέ δεν το αξίζεις. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!
Υπάρχει επιλογή.
Ψάξε ποιόν σου απαγορεύουν τα κανάλια τους να ακούς και να βλέπεις
Ψάξε ΓΙΑΤΙ κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν έχει αναρωτηθεί πώς θα πάμε συγκροτημένα σε εθνικό νόμισμα, αφού το ευρώμας στραγγαλίζει.
Ψάξε αν όσοι σου επιβάλλουν να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΕΠΗΔΗΞΕ, Σ ΑΥΤΕΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ , λειτουργούν προς το συμφέρον σου. Αν γεννήθηκαν για να σε υπηρετήσουν, ή υπηρετούν αυτούς που σε στραγγαλίζουν.
Ψάξε αυτούς που δεν επιτρέπεται να γνωρίσεις
Ψάξε το ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.
ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΑ
ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου