Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου ΕΠΑΜ Δράμας για την Δημόσια Τηλεόραση.



   Τοπική Οργάνωση Δράμας                                                                  11 Ιουνίου 2013
   Γραφείο Τύπου








                                                         Δελτίο Τύπου

Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική πράξη της τρικομματικής χούντας που κατά παράβαση του συντάγματος και έξωθεν της συνήθους κοινοβουλευτικής διαδικασίας πήρε την απόφαση, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να κλείσει την Δημόσια Τηλεόραση.
Την πρώτη τηλεόραση που γνώρισε ο τόπος και συντρόφευσε πολλές γενιές πριν την εισβολή της ιδιωτικής τηλεόρασης των μεγαλοεργολάβων και των λοιπών κρατικοδίαιτων συμφερόντων στα τέλη της δεκαετίας του 80. Και την μοναδική που έχει νόμιμη άδεια ενώ οι υπόλοιπες ιδιωτικές λειτουργούν, εκβιαζόμενες από τους πολιτικούς εδώ και 24 χρόνια, ακόμη και τώρα υπό προσωρινή άδεια.
To success story συνεχίζεται. Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός απατεώνας που γνώρισε ο τόπος κατάφερε να κλείσει και την Ε.Ρ.Τ. Και να την προσθέσει στην ατελείωτη σειρά των δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών που εγκαταλείφθηκαν, απαξιώθηκαν και κλείσανε.
Συμμετέχουμε με τους πολίτες της Αθήνας που προσέτρεξαν και πύκνωσαν τα πλήθη που έξω από το ραδιομέγαρο, υπερασπίζονται την ιστορία και την ποιότητα στην ενημέρωση, την μόρφωση και την ψυχαγωγία του Ελληνικού Λαού.
Καλούμε τους πολίτες της Δράμας να πράξουν το ίδιο.






                                                                               από την συντονιστική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου