Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Παρασκευη 7 Ιουνιου οι υγειονομικοι ολοκληρης της χωρας, γιατροι,νοσηλευτες,διοικητικοι, τεχνικοι, προχωραμε σε 24ωρη απεργια.
Υπερασπιζομαστε την δημοσια και δωρεαν υγεια προς ολους τους πολιτες, ασφαλισμενους και ανασφαλιστους ελληνες και μεταναστες γιατι η υγεια ειναι κοινωνικο αγαθο.
Αγωνιζομαστε για την αναβαθμιση του Νοσοκομειου μας, την ποιοτικη αναβαθμιση και την υψηλη προσφορα παροχων υγειας.
Ειμαστε αντιθετοι στα σχεδια της συγκυβερνησης και της τροικα για τις συγχωνευσεις που εγιναν και υποβαθμισαν το Νοσοκομειο, αλλα κυριως ειμαστε αντιθετοι στο νεο υγειονομικο χαρτη που ανακοινωσε ο υπουργος υγειας ο οποιος θα ειναι η καταστροφηγι ατο δημοσιο συστημα υγειας και παραδεισος για τους ιδιωτες.
Ζηταμε την επαρκη στελεχωση του Νοσοκομειου, με την προσληψη τοσο Ιατρικου οσο και Νοσηλευτικου, Διοικητικου, Τεχνικου, Βοηθητικου προσωπικου, ωστε να εξασφαλιστει η απροσκοπτη και ασφαλης λειτουργια του Νοσοκομειου μας.
Καλουμε ολους τους πολιτες του ΝΟΜΟΥ, τον Αντιπεριφερειαρχη και το περιφερειακο συμβουλιο, τους Δημαρχους και τα δημοτικα συμβουλια το Εργατικο Κεντρο, το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και τα πρωτοβαθμια σωματεια, ολους τους συλλογους και φορεις του Νομου την Παρασκευη 7 Ιουνιου ημερα της Πανελλαδικης Πανυγειονομικης απεργιας και ωρα 10.00π.μ στον προαυλειο χωρο του Νοσοκομειου ΔΡΑΜΑΣ για να διαμαρτυρηθουμε και να πουμε ολοι μαζι ενα μεγαλο ΟΧΙ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ
ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ – ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΩΝ

Ολοι μαζι απαιτουμε:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου